WECA​RE AUTO APS​

Effektivt serviceeftersyn på bil

Trænger din bil til service?

Har du problemer med bilen, som skal tjekkes med et serviceeftersyn? Så kan du køre forbi med den på vores værksted. Hos WeCare Auto klarer vi nemlig ethvert serviceeftersyn på bil, uanset mærke, årgang og model. Med vores professionelle og effektive bilservice kommer du hurtigt tilbage bag rettet i en velkørende bil.

Vi kan lave serviceeftersyn på biler i hele området omkring Taastrup, Glostrup og Albertslund. Vores autoværksted ligger nemlig midt i Taastrup, hvor vi også altid står klar til at tage godt imod dig.

Grundig undersøgelse og tilpassede løsninger

I vores arbejde med serviceeftersyn på bil tilpasser vi altid en løsning, der passer perfekt til dig. Derfor udfører vi en grundig undersøgelse af bilen med henblik på at finde ud af, hvad der eventuelt skal laves, repareres eller udbedres.

Det kan eksempelvis være, at airconditionen har brug for service, at tandremmen skal skiftes ud, eller at bilen trænger til en ny kobling. Uanset hvad der skal laves, kan vi klare det her på værkstedet.

Foruden vores arbejde med service på bil for private bilejere, har vi også tilpasset en speciel løsning til vores erhvervskunder. Hvis du eksempelvis er vognmand, der skal have jævnlig service af din taxa, eller hvis du er kørende konsulent og derfor afhængig af en velfungerende bil, så kan du med en fast aftale altid komme ind med bilen og få den serviceret i præcist det omfang, der er brug for dig. Så behøver du ikke bekymre dig om, at bilproblemer holder dig fra at udføre dit arbejde.

Kontakt os og hør mere om vores priser på serviceeftersyn på bil

Vil du høre mere om vores priser i forbindelse med serviceeftersyn på bil, eller vil du tilknytte dig vores virksomhedsordning? Kontakt os og lad os høre om, hvad vi kan hjælpe med, og så besvarer vi alle dine spørgsmål. Vi tilbyder også dækservice.

WECA​RE AUTO APS​

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

Vi er dedikerede til at levere enestående kvalitet, pålidelighed og kundeservice, og vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine bilbehov.

Udfyld vores kontaktformular og lad os begynde rejsen mod en problemfri og pålidelig biloplevelse. Vi er her for at gøre din køreoplevelse så glat som muligt.

Vi er specialister i Mercedes og BMW – men vi kan lave alle biler, også din. Vi laver alle typer af personbiler fra alle fabrikanter.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er specialister i Mercedes og BMW – men vi kan lave alle biler, også din. Vi laver alle typer af personbiler fra alle fabrikanter.

Kontakt os

WeCare Auto ApS

20 82 06 31

semov_82@outlook.dk


Rugvænget 23

2630 Taastrup

Se rutevejledning

CVR-nummer: 42668796