WECA​RE AUTO APS​

AFTALER TIL ENHVER LEJLIGHED

Hos WeCare holder vi af biler – og vi holder af at arbejde med dem og ordne dem som var de vores egne. Derfor bliver arbejdet altid udført med hjerte, samvittighed og garanti og derfor kan du trygt overlade din bil til os i hænderne på vores top-professionelle specialister.​

Et luksusværksted for din erhvervsbil​

Hos WeCare forstår vi vigtigheden af at holde din virksomhed kørende og bestræber os på at finde den perfekte løsning for alle vores erhvervskunder. Vi har en forståelse for at din bil kan være virksomhedens reklame udadtil eller simpelthen kan være selve nøglen til at holde din virksomhed i gang. Derfor vil vi gerne tilbyde den mest optimale aftale for dig og din virksomhed og vi tager rigtig gerne et møde om en fast erhvervsaftale – vognpakkeaftale med fokus på din virksomheds behov, så du kan føle dig tryg. – Det er erhvervskunderne der er vores vigtigste kunder.

Taxa vogmand

Vi har mange kunder som er vognmænd og det har vi fordi vi ved hvor vigtigt det er med en hurtig og effektiv service. Vores typiske taxapakke er service og dæksskifte og det er noget vi har klaret under en time så du er hurtigt ude af døren igen, i mellemtiden kan du nyde en kop kaffe i vores reception eller se nyhederne.​​

Arbejdsbiler

Vi har flere kunder som har større arbejdsbiler her arbejder vi med synsklargøring, serviceeftersyn på bil og dækskifte. Større reparationer så som motorskifte eller lignende er også noget vi er vant til på de større erhvervsbiler.

Vi sikre altid du ved hvad prisen er og vi er på telefonen døgnet rundt hvis du har glemt noget i bilen eller uheldet er ude.

Konsulent bil

Som kørende konsulent er det vigtigt at du har en præsentabel og serviceret bil da du bruger mange timer på vejen. Vi tilbyder at hjælpe dig med den generelle service men også hvis bilen skriver at den har behov for påfyldning af olie, sprinklervæske eller noget så simpelt som et pæreskift.

WECA​RE AUTO APS​

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

Vi er dedikerede til at levere enestående kvalitet, pålidelighed og kundeservice, og vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine bilbehov.

Udfyld vores kontaktformular og lad os begynde rejsen mod en problemfri og pålidelig biloplevelse. Vi er her for at gøre din køreoplevelse så glat som muligt.

Vi er specialister i Mercedes og BMW – men vi kan lave alle biler, også din. Vi laver alle typer af personbiler fra alle fabrikanter.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er specialister i Mercedes og BMW – men vi kan lave alle biler, også din. Vi laver alle typer af personbiler fra alle fabrikanter.

Kontakt os

WeCare Auto ApS

20 82 06 31

semov_82@outlook.dk


Rugvænget 23

2630 Taastrup

Se rutevejledning

CVR-nummer: 42668796