WECA​RE AUTO APS​

Professionel dækservice og dækskifte

Mangler du en pålidelig partner til udskiftning af dæk?

Trænger din bil til at få skiftet vinterdækkene ud med sommerdæk – eller omvendt? Eller skal du have monteret helt nye dæk, da de gamle er ved at være slidt ned? Uanset hvilken form for dækskifte du skal have foretaget, kan vi gøre det for dig her hos WeCare Auto. Vi klarer nemlig enhver form for dækservice effektivt og professionelt, så du kan holde din bil godt kørende.

Vores autoværksted ligger i Taastrup, og du kan således nemt og hurtigt komme her forbi med bilen, hvis du er bosat i Glostrup, Albertslund eller et andet sted her i området. Som din pålidelige partner til dækskifte kan du trygt stole på, at vi leverer en tilfredsstillende service, hver gang du kommer ind med din bil.

Hvorfor vælge vores dækservice?

Vores dækservice er altid hurtig, præcis og af højeste kvalitet. Det gælder, uanset om du har brug for hjælp til:

-​Dækskifte

-​Montering af nye dæk

-​Udskiftning af sommerdæk og vinterdæk

-​Afbalancering af dæk

-​Og andre former for dækservice

Vi har desuden også vores eget dækhotel, hvor du kan opbevare sommer- og vinterdæk, når de ikke er i brug. Du skal således ikke selv finde plads hjemme i skuret, og du kan blot nøjes med at komme ind med bilen, når sæsondækkene skal skiftes ud.

Vores dygtige mekanikere sørger for at tilpasse deres arbejde ud fra dine behov. Det betyder, at du altid ved, hvornår du kan forvente et færdigt resultat – og at din bil står klar til aftalt tid.

Kontakt os og bestil tid til dækskifte

Vil du bestille tid til dækskifte, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores øvrige ydelser inden for dækservice? Så kan du altid ringe eller skrive til os. Vi udformer dig også gerne et tilbud med en god pris, inden vi går i gang med arbejdet.

WECA​RE AUTO APS​

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

Vi er dedikerede til at levere enestående kvalitet, pålidelighed og kundeservice, og vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine bilbehov.

Udfyld vores kontaktformular og lad os begynde rejsen mod en problemfri og pålidelig biloplevelse. Vi er her for at gøre din køreoplevelse så glat som muligt.

Vi er specialister i Mercedes og BMW – men vi kan lave alle biler, også din. Vi laver alle typer af personbiler fra alle fabrikanter.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er specialister i Mercedes og BMW – men vi kan lave alle biler, også din. Vi laver alle typer af personbiler fra alle fabrikanter.

Kontakt os

WeCare Auto ApS

20 82 06 31

semov_82@outlook.dk


Rugvænget 23

2630 Taastrup

Se rutevejledning

CVR-nummer: 42668796